آشپزی

آشپزی ساده

مارمالاد هلو یازردآلو

طرز تهیه مارمالاد هلو یا زردآلو:
زردآلو یا هلو       1 کیلو
شکر               1 کیلو
پودر ژلاتین         نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
زردآلو یا هلو را از پوست و هسته جدا کنید و با یک کیلو شکر داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا مخلوط شوند. سپس پوره به دست آمده زردآلو یا هلو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید10 دقیقه بپزد. در پایان، پودر ژلاتین را که قبلاً با مقداری آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) حل کرده اید به پوره پخته بیفزایید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود.

+ نوشته شده در  شنبه بیست و ششم اردیبهشت 1388ساعت 12:39  توسط آشپزباشی  |